Meny
 

Nyheter og tilbud!

Clas Ohlson lanserer gratis utlån av verktøy! 

– Nordmenn er hjemmefiksere
Clas Ohlson har i dag 90 butikker rundt om i landet, og gratis utlån av verktøy vil bli tilbudt i samtlige butikker. Et depositum på 200 kroner betales inn for utlånet, men dette får kunden igjen når verktøyet leveres tilbake i samme butikk. Kunden vil kunne ha et eller flere verktøy til låns for to dager av gangen, så om du skulle trenge å låne både en drill og en stikksag er ikke dette noe problem.

 

 

Oda (t.v) og Eirill Stenerud, butikksjef for Clas Ohlson på Jessheim, gleder seg til å kunne tilby sine kunder gratis utlån av verktøy.

 

– Nordmenn er hjemmefiksere og folk som i stor grad ønsker å gjøre ting selv. Men forskjellige prosjekter krever forskjellig utstyr og verktøy, og det kan fort bli dyrt om man må kjøpe inn et eller flere typer verktøy. Derfor ønsker vi å bidra til å gjøre det lettere for folk, og ikke minst billigere, sier butikksjefen.

 

– At vi nå kan dele og låne ut verktøy til våre kunder ser jeg veldig frem til. Vi vil naturligvis hjelpe kunden med å finne riktig verktøy, slik at man unngår å komme hjem med feil verktøy, sier Stenerud.

SPRING PARTY hos Glitter!

Sjekk ut nyheten skosmykker, kampanjevesken til kr 150,- og ikke minst 3 for 2 på alle smykker!

   

Søstrene Grenes nye interiørkolleksjon er i butikk nå! 

Se katalogen her!

  

 Glitter lanserer et helt nytt premium varemerke - AURIE!

Husk friske blomster fra Floriss til helgen!

Ta synstest hos Interoptik!

Klikk her og bestill time i dag!

 

  

 Nyheter, inspirasjon og tilbud fra butikkene på Jessheim Storsenter!

Jessheim footer Retargeting