Meny
 

Kaos

Søker shopmanager!


KAOS SØKER SHOPMANAGER

 

- Er du en leder som brenner for resultater, butikk og egen utvikling? 

 

Klesbutikken KAOS søker shopmanagertil vår butikk som åpner på Jessheim Storsenter Mars 2019. 

 

Klesbutikken KAOS er de lokale egeneide multibrand-butikkene med passion for butikkdrift. Kjerneverdiene våre er kvalitet, allsidighet, opplevelse og service. I våre butikker finner du alt fra dress og formelle klær til jeans, t-skjorter og hverdagslige antrekk. Kaos er ikke bare butikken for menn som elsker mote, men like mye for mannen i gata som liker kule klær med god kvalitet og passform. Vi ligger på et høyt nivå innen kundeservice og merchandising. Vi fører en rekke kjente skandinaviske merker og er sentrale samarbeidspartnere for flere av disse.

 

Er DU klar for å bygge opp KAOS Jessheim? Oppleve en innholdsrik hverdag med variert arbeid og samtidig være en del av vår spennende utvikling? Vi søker deg som har egenskapene til å tre inn somshopmanager i nær fremtid. Vi har vekst i en bransje som generelt opplever tøffe tider. Vi ønsker alltid å bli bedre, og ønsker din hjelp til ytterlige vekst. Hos oss har man gode muligheter og relativt frie tøyler til å ta del i og skape den utviklingen. Vi elsker gode og kreative forslag, men gjennomføringskraft er enda viktigere. 

 

Viktigst av alt: Vi er ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for å yte den beste servicen og uforglemmelige handleopplevelser til våre kunder. 

Du vil jobbe som leder i teamet og være en ressursperson utover "din" egen butikk. Du vil få oppleve butikkdrift fra innsiden, hvor du selv påvirker omfanget. Du deltar aktivt med budsjettering, planlegging, eventer, innkjøp, messer, merchandising av butikk, ol. Dagene er svært varierte og du er med i alle ledd. Du blir både coach og veileder for våre ansatte. Samtidig som du blir coach’et av et svært dyktig leder team.


Det kreves at du har passion til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt -samtidig som du er resultatbevisst og alltid jobber hardt for å lykkes. 

  

Egenskaper: 

- Du jobber målrettet mot budsjett og butikkens utvikling 

- Du er engasjert og effektiv

- Du er en god selger

- Du har gode ideer og er løsningsorientert

- Du overgår kundens forventninger 

- Du sørger for dynamikk og harmoni til produktene (Merchendising) 

- Du er det lille ekstra - hver dag 

- Du har kontroll og overblikk

- Du er ryddig og organisert 

- Du har høy arbeidskapasitet

  

For mer informasjon ta kontakt med:

Jay Monge Mobil: 900 19 395 / jay@kbykaos.no eller se på vår instagram: KbyKaos eller besøk vår hjemmeside. www.Kbykaos.no

 

Det anbefales å presentere seg muntlig enten via telefon eller i en av våre butikker på Metro eller Lillestrøm Torv

Kun tilsendt søknad bør skille seg ut fra mengden i stor grad. 

Søknad med CV sendes snarest innen mandag 01. januar jay@kbykaos.no


Jessheim footer Retargeting